Portfolio

Hier vindt je een overzicht van een aantal recente projecten, om een beeld te geven van hoe ik te werk ga.

Woonboerderij Nijland

Een klassieke woonboerderij transformeren in een woning met pít en lef, dat was de uitdaging die we samen met de nieuwe eigenaren aan zijn gegaan.

Nieuwbouwwoning Koudum

De eigenaar van deze nieuwbouw woning was op zoek naar een sfeervolle en warme ontmoetingsplek in jaren 30 stijl, voor lange avonden samen met vrienden en familie.

Pastoriewoning Scharnegoutum

Oud en nieuw ontmoeten elkaar: door een moderne uitbouw uitgevoerd in hotel chique te combineren met donkere kleuren brachten we deze pastoriewoning in hogere sferen.

Bakkerij Winkel Ijlst

Een warme bakker met gevoel voor sfeer en kleur, samen bedachten en realiseerden we een winkelinrichting waar klanten en eigenaren zich thuis voelen.

AirBNB verhuur Achlum

Inmiddels door meerdere woontijdschriften en influencers besproken: de styling van dit appartement bestemd voor de verhuur zorgde voor veel belangstelling en bezetting.

Bovenverdieping woning Parrega

Scandinavische stijlen, strak en stijlvol, maar ook licht en warm. Dit was het uitgangspunt voor het restylen van een slaapkamer, overloop en werkkamer.

Verbouwing woonhuis Makkum

Bijna 4 eeuwen oud, dit pand werd verbouwd van voormalig hotel tot woonhuis. We mochten meedenken van plint tot plafond, en maakten een totaalplan.

Woonhuis Achlum

Wat begon als een schets op een servet, resulteerde in samenwerking met de architect in een woning uitgevoerd in licht bohemian, met invloeden vanuit Marrakesh.